dinsdag 16 januari 2018

Tuvalu begint eigen MCN

Tuvalu Digital, een dochter van Tuvalu Media, is een eigen Multi Channel Network, (MCN) begonnen. Heet bedrijf gaat op dat kanaal haar YouTube activiteiten bundelen. Tuvalu Digital was al actief op YouTube, met onder andere het veel bekeken PaardenPraatTV, Blonde Tigers en Vol Gas met Joey.

Tuvalu Media heeft hiervoor onder andere Amon Havers aangetrokken. Amon was voorheen de man achter Age of Media, één van de grootste MCN’s van Nederland met Youtube-sterren als Kwebbelkop en YellyYT (goed voor meer dan 120 miljoen views per maand). Taco Zimmerman, directeur, oprichter van Tuvalu Media: “Wij zijn erg blij dat we Amon aan ons hebben kunnen binden. Met zijn kennis en ervaring denken wij een verdere boost te kunnen geven aan onze digitale activiteiten. Naast het ontwikkelen en produceren van content voor televisie en film, wordt online voor ons steeds belangrijker.”

Amon Havers: “Tuvalu Digital biedt mij de mogelijkheid en ruimte om één van de beste MCN’s te gaan opbouwen. Tuvalu’s ervaring op het gebied van produceren en de bijbehorende faciliteiten die ze op dat gebied kunnen bieden zijn een must-have voor de nieuwe generatie YouTubers. Gecombineerd met mijn kennis van YouTube moeten we tot veel in staat zijn.”

Bron: Tuvalu Media/Broadcast Magazine

Bericht delen