Trailer voor Videoland-serie Lieve Mama
maandag 12 oktober 2020

Trailer voor Videoland-serie Lieve Mama

Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens spelen de hoofdrollen in de Videoland Original Lieve Mama. Ook Barry Atsma, Bianca Krijgsman en Ergun Simsek zijn te zien deze psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef.

Lieve Mama is geregisseerd door Jelle de Jonge en geproduceerd door Fiction Valley. Scenario’s zijn geschreven door Ingrid van Berkum en Martin van Steijn. De serie is vanaf 15 oktober te zien bij Videoland.

Aanvankelijk zou Lieve Mama in het voorjaar verschijnen, maar de productie heeft langer geduurd wegens de coronacrisis. De zesdelige Videoland Original volgt de levens van Helen (Rifka Lodeizen) en Ralf (Shahine El-Hamus) vanaf de avond waarop zij, ieder op hun eigen manier, betrokken raken bij een overval met dodelijke afloop. Er is nu een trailer verschenen.

Ralf staat buiten op de uitkijk terwijl zijn vriend een overval pleegt op de villa van een welgesteld gezin. Als Helen, moeder van dat gezin, thuiskomt, wordt ze geconfronteerd met de overvaller die haar man (Guy Clemens) overmeesterd heeft. Dan volgt er een schot. Ralf, die buiten tevergeefs wacht op de terugkomst van zijn vriend, heeft geen idee wat er zich in de villa heeft afgespeeld.

Helen en Ralf, twee heel verschillende karakters met twee heel verschillende levens, zijn na deze fatale avond onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is voor beiden het begin van een nachtmerrie waarin ze gedwongen worden hun grenzen op te zoeken. En eroverheen te gaan.

Credits
Opdrachtgever: Videoland
Productiebedrijf: Fiction Valley
Producent: Annemieke van Vliet
Regie: Jelle de Jonge
Scenario: Ingrid van Berkum en Martin van Steijn, naar het boek van Esther Verhoef
Cast: Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus, Guy Clemens, Aiko Beemsterboer, Vincent van der Valk, Richelle Plantinga, Walt Klink, Mila van Groeningen, Tarik Moree, Barry Atsma, Bianca Krijgsman, Ergun Simsek

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen