dinsdag 16 januari 2018

Traffic Radio live vanaf AutoRAI

De programmering van online verkeerszender Traffic Radio staat vanaf donderdag helemaal in het teken van AutoRAI. Tot en met de laatste publieksdag op 26 april verzorgt Traffic Radio dagelijks vanaf een stand op de AutoRAI live uitzendingen.

Traffic Radio ontvangt studiogasten, maakt reportages en verzorgt het laatste autonieuws. Bezoekers van de AutoRAI kunnen zelf de file-informatie voorlezen, er is een AutoRAI Quiz en bezoekers kunnen deelnemen aan Het Nationale Automobilisten Onderzoek en stemmen op de Carclassics Top 100.

De Carclassics Top 100 is een overzicht van de honderd favoriete platen die automobilisten graag in de auto horen. De hitlijst wordt door automobilisten zelf samengesteld. Bezoekers van de AutoRAI kunnen hiervoor nog tot en met vrijdag 24 april hun stem uitbrengen op de stand van Traffic Radio. Op 25 april wordt de jaarlijkse hitlijst live vanaf de AutoRAI uitgezonden, gepresenteerd door onder meer Ron Lemmens en Joost Schulte. Vorig jaar werd Clocks van Coldplay verkozen tot ultieme autoplaat.

Traffic Radio speelt in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

Bron: Traffic Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen