Dinsdag 16 januari 2018

TLC en Vrouwen.nl gaan op date

Tv-zender TLC zet in 2016 de samenwerking voort met online platform Vrouwen.nl. Door middel van gezamenlijk onderzoek onder het TLC panel, dat bestaat uit ruim 12.000 vrouwen in de leeftijd van 20-49 jaar, laten zij beiden zien dat ze expert zijn op het gebied van vrouwen.

Dit jaar doen zij onderzoek naar het gedrag van vrouwen tijdens ‘Daten’. Zij maken de onderzoeksresultaten bekend op de dag na Valentijnsdag, die traditiegetrouw in het teken staat van daten en de liefde.

Petra Knoth, Channel Director TLC: “Door dezelfde doelgroep en overeenkomstige interesses passen Vrouwen.nl en TLC bij elkaar. Het onderzoek leverde vorig jaar interessante resultaten voor en over de Nederlandse vrouw op. Zo bleek dat een meerderheid van de Nederlandse vrouwen geen positief zelfbeeld heeft en dat 83 procent van de vrouwen niet tevreden is over haar uiterlijk. Dit jaar hebben we het thema ‘Daten’ als onderwerp gekozen, vanwege het tijdloze karakter van het onderwerp en het feit dat daten volop in ontwikkeling is door dating-websites en apps. Daarnaast is daten zowel een terugkerend thema in de TLC-programmering als op Vrouwen.nl.”

Bron: Discovery Networks Benelux/Broadcast Magazine

Bericht delen