Titelgevecht Wilder vs Fury II exclusief bij KIJK.nl
vrijdag 14 februari 2020

Titelgevecht Wilder vs Fury II exclusief bij KIJK.nl

Het belooft nu al een epische strijd te worden: de rematch tussen Deontay ‘The Bronze Bomber’ Wilder en Tyson ‘The Gypsy King’ Fury.

De beste zwaargewicht boksers van dit moment vechten op 22 februari in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC. De tweede Clash of the Titans is door Talpa Network en Fight Globe naar Nederland gehaald en is live te zien op streamingplatform KIJK.nl

Op 1 december 2018 stonden de Amerikaan Wilder en zijn Britse uitdager Fury voor het eerst tegenover elkaar. Hoewel Wilder de partij naar zich toe leek te trekken eindigde het gevecht onbeslist, nadat Fury op miraculeuze wijze opstond na een knock-out en de wedstrijd uit kon vechten. Het titanengevecht ging de boeken in als een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen.

Wilder vs Fury II is in meer 150 landen te zien. In Nederland heeft KIJK.nl de exclusieve rechten voor de uitzending van dit event. De stream start in de nacht van 22 op 23 februari om 03.00 uur, naar verwachting is het titelgevecht rond 05.00 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen