The Streamers trekken ruim twee miljoen kijkers
maandag 27 december 2021

The Streamers trekken ruim twee miljoen kijkers

De livestream van het optreden van de gelegenheidsband The Streamers is zondagavond bekeken door ruim twee miljoen mensen in honderd verschillende landen, meldt de organisatie. Bij de start van het optreden, om 20.45 uur, zaten volgens de organisatie al twee miljoen mensen klaar voor het optreden.

De show zonder publiek in de Efteling begon met Guus Meeuwis, Nick Schilder en Emma Heesters, die samen It’s beginning to look a lot like Christmas zongen. Andere artiesten die meededen zijn onder meer Suzan en Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Maan en Ronnie Flex. Met de stream werd minimaal 500.000 euro opgehaald voor UNICEF.

De vertolking van kerstklassieker Flappie was een van de hoogtepunten van de avond. Frank Lammers, Meau en Diggy Dex kwamen met een eigen versie van het iconische nummer van Youp van ’t Hek. De drie artiesten brachten het nummer vol overgave en met een bijpassende gezichtsuitdrukkingen.

Een uur na aanvang was het aantal kijkers 2,25 miljoen en om 22.15 uur tikte de stream de 2,44 miljoen kijkers aan. Het vorige concert dat The Streamers gaven in De Kuip was op het hoogtepunt goed voor 1,9 miljoen kijkers.

Bron: NOS/BM
Foto: The Streamers (Guus Meeuwis, Nick Schilder en Emma Heesters)

Bericht delen