The Host vanaf dinsdag op Nederlandse streamingdiensten
maandag 12 oktober 2020

The Host vanaf dinsdag op Nederlandse streamingdiensten

Na een succesvolle lancering in Amerika en het Verenigd Koninkrijk, presenteert Pearl Pictures Productions 13 oktober de misdaadfilm The Host in Nederland.

Maryam Hassouni speelt de hoofdrol en toont hierin de donkere zijde van de menselijke psyche. Als The Host speelt zij samen met een internationale cast met onder anderen Mike Beckingham en Dougie Poynter. Vanaf dinsdag is de film te bekijken in Nederland via streamingdiensten Pathé Thuis, iTunes, MovieMax, Tele2, T-Mobile, KPN, Amazon Prime, Google Play, Ziggo en Mejane.

The Host is de eerste productie van Pearl Pictures Productions. Het is een Engelstalige Nederlandse filmproductie met wereldwijde distributie. Daarnaast is het een debuut voor de jonge producent en eigenaar van Pearl Pictures Productions, Zachary Weckstein. Regisseur is Andy Newbery en Oona Menges is de cinematograaf. The Host is een onafhankelijk geproduceerde film, gemaakt voor een budget van minder dan één miljoen euro.

The Host vertelt het verhaal van een Londense bankier, Robert Atkinson (Mike Beckingham), die zichzelf in de schulden heeft gewerkt en besluit dit op te lossen door drugs naar Amsterdam te smokkelen voor een Chinees drugskartel. Hiermee stapt hij onbedoeld in een dodelijk spel van keuzes en consequenties. Al onderweg naar onze hoofdstad, blijkt niets wat het lijkt te zijn. Tijdens zijn verblijf bij gastvrouw Vera (Maryam Hassouni), blijkt dat er grote geheimen schuilgaan achter de deur van het Amsterdamse grachtenpand.

Bron: Pearl Pictures Productions/BM

Bericht delen