Temptation Island: Love or Leave vanaf november bij Videoland
Donderdag 10 september 2020

Temptation Island: Love or Leave vanaf november bij Videoland

Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn de presentatoren van een geheel vernieuwd seizoen Temptation Island: Love or Leave. Na het succes van Temptation Island en Temptation Island: VIPS, komt Videoland dit najaar met deze editie.

In Temptation Island: Love or Leave is de vraag niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. Het presentatieduo zit momenteel in Italië voor opnamen. Vanaf november is Temptation Island: Love or Leave te zien bij Videoland.

Presentatrice Monica Geuze: “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnamen en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in.”

Presentator Kaj Gorgels: “Het is geweldig om dit nieuwe seizoen met Monica te presenteren. We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan. Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is. Er is een hele nieuwe rol voor de singles. In de vorige Temptation Island versies waren het de verleiders die een relatie moesten proberen uit elkaar te drijven; nu zijn het singles die zelf ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.”

Over Temptation Island: Love or Leave
‘Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?’ is de grote vraag in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan.

Deze keer geen verleiders maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Temptation Island: Love or Leave wordt geproduceerd door Zodiak Nederland en is vanaf november bij Videoland te zien. In totaal zijn er 13 afleveringen (start met 2 afleveringen, daarna wekelijks 1 aflevering).

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen