dinsdag 16 januari 2018

Televizier-Ring Red Carpet Show op internet

Het wordt allemaal steeds grootser met het Gouden Televizier-Ring Gala. AVROTROS zendt dit jaar voor het eerst de Televizier-Ring Red Carpet Show uit. De rodelopershow is op donderdag 13 oktober live te volgen op onder meer Televizier.nl.

Actrice Victoria Koblenko en Streetlab-presentator Daan Boom praten vanaf 19.45 uur met de Ring-genomineerden over hun verwachtingen en willen van alle vrouwelijke BN’ers weten ‘van wie’ hun black tie-outfit is.

Deze twee presentatoren weten hoe het is om over de rode loper van het Ring Gala te schrijden. Boom was vorig jaar zelf genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring met Streetlab en Koblenko heeft regelmatig acte de présence op het Gala gegeven in prachtige creaties.

“Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de onthulling wie de Gouden Televizier-Ring wint”, zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, de organisator van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. “Maar minstens zo leuk is om te zien wie er over de rode loper arriveren en wat de BN’ers dragen. Op Televizier.nl kunnen mensen de Televizier-Ring Red Carpet Show live volgen. Na afloop vind je op onze site nog de foto’s met de mooiste jurken en videosnacks van de rode loper.”

Televizier-Ring Red Carpet Show, een samenwerking met RTL en RTL Boulevard, is op 13 oktober van 19.00 tot 20.15 uur ook te volgen op TVgids.nl en RTL.nl. AVROTROS zendt het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala vanaf 20.30 uur live uit op NPO 1.

Bron: Televizier/Broadcast Magazine

Bericht delen