dinsdag 16 januari 2018

Talpa Radio, 538 en Alda presenteren The Beat

Talpa Radio, 538 en Alda presenteren met trots The Beat, een online EDM-omgeving die bekende en upcoming dj’s dichter bij de fans brengt. Vanaf 3 november geeft The Beat wekelijks met een online serie kijkers wereldwijd een blik achter de schermen in de dance industrie.

In The Beat trakteert een team van bekende influencers, beroemde YouTubers en 538 dj’s de kijkers wekelijks op festivalreports, gigs en unieke content. De episodes worden elke vrijdagmiddag op YouTube en TV 538 geplaatst. 
 
The Beat gaat backstage, daagt wereldberoemde dj’s uit met speciale challenges en pranks, geeft jong talent een kans en doet verslag van gerenommeerde festivals in onder meer Duitsland, Miami en Jakarta. 
 
Allan Hardenberg, CEO Alda: “Met The Beat willen we iedereen bereiken die op zoek is naar het laatste nieuws over de dance events wereldwijd, maar ook meer wil weten van zijn of haar favoriete dj. Met The Beat streven we ernaar om een zo groot mogelijk potentieel dance lovers te bereiken.”
 
Dave Minneboo, Radiodirecteur Talpa Radio: “Dance zit in het DNA van 538. Kijk maar naar de grote radioshows van Hardwell, Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix op 538. Ook onze online zender 538Dance Radio staat 24/7 in het teken van dance. Met The Beat komt alles samen: een online omgeving met radio, video en online.”
 
De episodes van The Beat, gepresenteerd door een team bekende influencers, beroemde YouTubers en 538-dj’s, zijn iedere vrijdag vanaf 17.00 uuur via YouTube en TV 538 te zien. The Beat wordt geproduceerd door MAS Media in samenwerking met TV 538.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen