Talpa Network sluit partnership met TuneIn
donderdag 10 maart 2022

Talpa Network sluit partnership met TuneIn

Talpa Network en TuneIn kondigen een strategisch partnerschap aan om TuneIn-luisteraars van over de hele wereld te verbinden met de radiozenders van Talpa Network: Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Talpa Network is het eerste Nederlandse mediabedrijf dat een samenwerking met TuneIn aangaat. Het partnership zorgt ervoor dat Talpa kan inspelen op de behoefte van de luisteraars middels op maat gemaakte advertenties.

Xander Czaikowski, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Wij zijn een Nederlands mediabedrijf en hebben een ongeëvenaard inzicht in onze digitale audiomarkt. We weten wie onze luisteraars zijn en wat ze belangrijk vinden. We gaan graag de samenwerking aan met adverteerders om luisteraars die via TuneIn op onze radiozenders afstemmen te voorzien van actuele en relevante content. In samenwerking met TuneIn zullen we er alles aan doen om de luisterervaring te blijven optimaliseren. Het partnership biedt daarnaast de mogelijkheid voor OMS om als exclusieve sales partner dit ook voor andere adverteerders te verzorgen.”

“De combinatie van TuneIn’s wereldwijde technologieplatform en hyper-lokale live
audioprogrammering is wat de TuneIn-dienst zo uniek maakt. Onze samenwerking met Talpa Network markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze gecombineerde inspanningen om Nederlandse luisteraars te verblijden,” aldus Richard Stern, CEO van TuneIn.

“De gecombineerde expertise van TuneIn en Talpa Network creëert ook ongelooflijke mogelijkheden voor adverteerders die op een zinvolle en authentieke manier in contact willen komen met ons publiek in Nederland. We kijken ernaar uit om nog vele jaren te innoveren met Talpa Network.”

Als toonaangevend interactief audioplatform, stelt TuneIn luisteraars van over de hele wereld in staat om een scala aan digitale radiostations en podcasts te streamen. Met distributie naar meer dan 200 soorten aangesloten apparaten, waaronder Sonos, Google Home en Tesla, zal TuneIn Talpa Network-luisteraars voorzien van hun favoriete entertainmentcontent.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen