Talpa lanceert Jong Nederland blijft in beweging
zondag 22 maart 2020

Talpa lanceert Jong Nederland blijft in beweging

S1, Fitchannel.com en The Creator Mansion starten 23 maart met een sportief initiatief voor de jeugd. In Jong Nederland blijft in beweging dagen bekende sporters en TikTokkers Nederlandse jongeren en hun ouders uit om in beweging te blijven tijdens de coronacrisis, onder de hashtag: #StayFitChallenge.

Eén maand lang worden jongeren gratis op een leuke en laagdrempelige manier geholpen met simpele work-outs en sportieve weekchallenges via social media. Fitchannel.com maakt elke week een nieuwe challenge bekend op het TikTok-kanaal van The Creator Mansion. Daarnaast is er elke dinsdag en donderdag een live training van zestig minuten met bekende sporters als Mark Tuitert, samen met de deelnemende TikTokkers en influencers.

Grote TikTokkers zoals Sidney Dunk, Lieke Hammink en Jesse van Wieren, maar ook influencers Thomas Brok en Spaze hebben aangegeven mee te doen met dit initiatief en dagen hun volgers uit om ook mee te doen. Daarnaast worden de trainingen gedeeld via KIJK.nl. En Radio 538 en SBS6 omarmen het initiatief via social media.

Suzanne Pronk, VP Social bij Talpa Network: “Mooi om te zien dat tijden als deze ook kunnen verbinden. Dit idee ontstond afgelopen maandag bij ons, fantastisch dat we dit, met het gehele team, Fitchannel.com en The Creator Mansion zo snel hebben kunnen neerzetten.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen