Talpa Gaming lanceert Nederlands streamingplatform voor games
maandag 21 september 2020

Talpa Gaming lanceert Nederlands streamingplatform voor games

De Gaming-divisie van Talpa Network lanceert vandaag Playtime, een nieuw Nederlands online spelplatform met Nederlandse content als Lingo, Dolfje Weerwolfje en Denksport, aangevuld met bijzondere originals.

Playtime is een streamingplatform waarop spelers meer dan 300 games in verschillende categorieën en moeilijkheidsgraden kunnen spelen zonder ze te downloaden. Playtime heeft klassiekers van legendarisch gamebedrijf Atari, exclusieve Nederlandse content, en content van internationale merken als Studio 100, Disney, Cartoon Network en Nickelodeon.

Het platform is de afgelopen maanden door duizenden Nederlanders ge-beta-test en Playtime is nu klaar voor een groot en breed publiek. Voor de jongere spelers is er een veilige kids-omgeving waarvoor ouders een profiel kunnen instellen. Op die manier hebben kinderen uitsluitend toegang tot spelletjes die voor hun leeftijdscategorie geschikt zijn.

Playtime is een initiatief van Talpa Gaming, powered by Azerion: een joint venture tussen Talpa Network, en Azerion, Europees marktleider in casual gaming. Hun gebundelde krachten maken Playtime een sterk merk binnen de casual games-markt.

Louise van Nispen, CEO van Talpa Gaming: “Meer dan acht miljoen Nederlanders van alle leeftijden spelen graag online, inmiddels de snelst groeiende vorm van entertainment. Met Playtime bieden we een hoogwaardig en onderscheidend platform door de specifieke focus op de Nederlandse consument, de gebruiksvriendelijkheid en de unieke selectie aan games van topmerken.”

Playtime is speelbaar op smartphone, tablet en pc. Het platform is gemakkelijk op te starten via webpagina Playtime.nl. Een abonnement is de eerste maand gratis. Na deze proefperiode kunnen abonnees voor een vast bedrag van € 4.99 per maand onbeperkt spelen op maximaal vijf schermen tegelijk. Zonder extra kosten of advertenties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen