T-Mobile biedt Netflix en Videoland in Unlimited & Entertainment
maandag 31 mei 2021

T-Mobile biedt Netflix en Videoland in Unlimited & Entertainment

T-Mobile gaat abonnementen aanbieden met daarin een Netflix- en Videoland-abonnement. Het nieuwe pakket heet Unlimited & Entertainment en kost 15 euro méér dan het normale Unlimited-pakket. Daarmee zijn gebruikers in totaal goedkoper uit.

Het nieuwe abonnement is een uitbreiding van het bestaande Unlimited-abonnement waarbij gebruikers eerder al onbeperkt data kregen. Unlimited & Entertainment is een nieuw combinatiepakket waarbij gebruikers ook onbeperkt naar Netflix en Videoland kunnen kijken.

Het abonnement kost 50 euro per maand bij een tweejarig abonnement, of 51 euro bij een jaarabonnement. Daarmee betalen gebruikers 15 euro méér dan bij een Unlimited-abonnement, dat 35 euro per maand kost. Klanten die ook een vaste T-Mobile Thuis-verbinding hebben betalen in totaal 65 of 66 euro per maand voor het totaalpakket.

Door de streamingdiensten samen met Unlimited 5G aan te bieden in één pakket zet T-Mobile naar eigen zeggen een volgende stap in haar groeiende aanbod van streamingdiensten (OTT-producten) voor zowel mobiel als thuis. Bijna een kwart van de Nederlandse huishoudens maakt gebruik van twee of meer streamingabonnementen. Van alle Nederlandse huishoudens heeft 13 procent zowel Netflix als Videoland.

Bron: Tweakers/BM

Bericht delen