dinsdag 16 januari 2018

StukTV stimuleert jongeren meer buiten te spelen

Zaterdag 16 september om 17.00 uur start de tweede editie van de succesvolle serie Het Jachtseizoen op het YouTube-kanaal van StukTV. In dit nieuwe seizoen openen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV iedere week de jacht op een bekende Nederlander.

De eerste twee voortvluchtige boeven van deze serie zijn niemand minder dan de wereldbekende YouTube-ster Nikkie de Jager van NikkieTutorials en de Nederlandse rapper Jonna Fraser. Gehuld in een opvallend oranje gevangenis-overall en met een voorsprong van twintig minuten, moeten zij zonder geld of telefoon proberen uit handen te blijven van de mannen van StukTV. 

Elke tien minuten stuurt een GPS-tracker de locatie naar Giel, Thomas en Stefan, die beschikken over een snelle bus gevuld met alle mogelijke communicatiemiddelen en een drone. Lukt het Nikkie en Jonna om vier uur lang voortvluchtig te blijven?

Nieuw in dit seizoen is de Jachtseizoen-app. Met deze app kunnen jongeren zelf Het Jachtseizoen spelen met vrienden. Hiermee wil StukTV ook een maatschappelijke boodschap afgeven om het buitenspelen onder jongeren meer te stimuleren. 

Tijdens de eerste zes weken van Het Jachtseizoen maken deelnemers van de app zelfs kans op een felbegeerde rol als boef in de laatste aflevering van dit seizoen. De Jachtseizoen-app is vanaf 16 september verkrijgbaar in de Play Store en App Store. 

Bron: RTL Multi Channel Network/BM

Bericht delen