StukTV presenteert serie De Hongerige Wolven
vrijdag 3 mei 2019

StukTV presenteert serie De Hongerige Wolven

Wat als je negen hongerige wolven loslaat in een krimpend territorium en zij op elkaar moeten jagen? Wie weet zich binnen de roedel te bewijzen als alfawolf en gaat er met de winst vandoor? Aanstaande zaterdag 4 mei start de nieuwe online serie De Hongerige Wolven op StukTV.

Gedurende acht spannende afleveringen nemen Giel, Thomas en Stefan de presentatie op zich en staan negen strijdlustige deelnemers centraal. Deze deelnemers (wolven), geselecteerd uit honderden aanmeldingen, gaan de strijd met elkaar aan om een eliminatie te voorkomen.

Aan het begin van het spel zijn alle wolven 1.000 euro waard. Iedere aflevering kunnen zij geld van elkaar afpakken door op elkaar te jagen met behulp van hun laserwapens. Wordt een wolf geraakt, dan gaan er euro’s van zijn of haar waarde naar degene die heeft geschoten.

De jacht vindt plaats in een territorium dat bij aanvang van het spel vele kilometers in doorsnede is. Zodra het startsignaal heeft geklonken, begint het territorium echter te krimpen. Komen de wolven buiten het speelveld, dan kost dit ze keiharde euro’s. De wolven kunnen hun kansen echter ook vergroten, want in dit territorium zijn verschillende voordeelpunten te vinden. Deze voordeelpunten helpen om de vijand te verslaan of kan extra geld opleveren.

Aan het einde van iedere aflevering wordt tijdens de eliminatie duidelijk wie het minste geld op zijn of haar naam heeft staan, en dus de roedel moet verlaten. De wolf die zich tot het einde van de finale staande heeft weten te houden, mag zichzelf de ultieme alfawolf noemen en wint zijn of haar waarde. En dat kan oplopen tot vele duizenden euro’s.

De Hongerige Wolven wordt geproduceerd door StukTV. Giel, Thomas en Stefan zijn naast hun rol als presentatoren, ook programmamakers. Het programma is vanaf 4 mei 2019 acht weken lang te zien op het YouTube kanaal van StukTV.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen