StukTV nummer 1 in de YouTube 100
vrijdag 16 maart 2018

StukTV nummer 1 in de YouTube 100

StukTV is uitgeroepen tot het beste YouTube kanaal van Nederland. Giel, Stefan en Thomas voeren de YouTube 100 aan, een lijst met de honderd beste YouTube kanalen van het afgelopen jaar. Deze ranglijst is samengesteld door een jury van invloedrijke mensen uit de YouTube wereld.

Giel de Winter van StukTV: “Keihard dit a-haa! Ik vind dit super, hoor. Weet je wat het is: we willen met StukTV altijd kwaliteit leveren en daarom is het super om beloond te worden met zo’n prijs. Vorig jaar waren we al blij met de tweede plek, we konden toen prima leven met het feit dat Dylan Haegens won: een terechte winnaar.”

Dit jaar nam de nummer 1 van vorig jaar plaats in de jury, waardoor Dylan niet meer voorkomt in de lijst. In een speciale videoboodschap maakte Dylan bekend dat StukTV de nummer 1 is: “We waren het heel snel eens wie de nummer 1 moest worden. Wat StukTV maakt is zó goed. Ik heb echt respect voor die gasten.”

Vooral de video’s van Het Jachtseizoen, waarin BN’ers uit de grijpgrage klauwen van de jongens van Stuk moesten zien te blijven, maakten veel indruk op de jury. Giel is daar blij mee: “We zijn vijf jaar bezig en ik ben toch het meest trots op deze serie. Ik reed door een woonwijk en zag kids op straat met onze app bezig. Ouders zeiden tegen me: jullie zorgen dat de kinderen weer naar buiten gaan! Ik had nooit durven dromen dat die video’s zoveel succes zouden hebben.”

De rijkste Nederlanders staan in de Quote 500, Opzij stelt ieder jaar een lijst samen van de machtigste vrouwen en heel Nederland luistert in december naar de Top 2000. De ‘lijst der lijsten’ voor YouTubers is de YouTube 100. Voor het tweede jaar op rij stelt FC Klap de lijst samen en maakt er een boek van: een absolute must-have voor de YouTube-fan. Hier de video van Dylan Haegens, de #1 van vorig jaar, met de bekendmaking van zijn opvolger.

Bron: BM

 

Bericht delen