StukTV komt met serie (On)Mogelijk
dinsdag 14 september 2021

StukTV komt met serie (On)Mogelijk

Van het leren vliegen in een helikopter tot het transformeren in een killerbody voor de cover van Men’s Health: voor de nieuwste StukTV-serie (On)Mogelijk is Thomas van der Vlugt in de afgelopen zes maanden vier extreme uitdagingen aangegaan.

En er is een grote twist: zijn collega’s Giel en Stefan wisten van niets. Thomas heeft alles in het diepste geheim gedaan… en dat zorgt voor hilarische momenten en grote verrassingen. De eerste aflevering van (On)Mogelijk is vanaf woensdag 15 september om 17.00 uur te zien op StukTV.

Thomas van der Vlugt heeft al zeker een halfjaar een geheime agenda. Inmiddels weten zijn Stuk-collega’s dat hij heeft leren helikoptervliegen, dat hij heeft geprobeerd om een nummer 1-hit te schrijven én in te zingen, en dat hij stiekem heeft getraind om te kunnen sieren op de cover van Men’s Health. Dat Thomas heeft afgezien, is een understatement. Naast het fitnessen moest hij bijvoorbeeld alcohol laten staan – en zelfs daar hebben de anderen niks van gemerkt.

Juist omdat Giel en Stefan van niets wisten, zijn de verborgen camera grappen en verrassende onthullingen minstens zo belangrijk als Thomas’ extreme voorbereiding. Wat is bijvoorbeeld de eerste reactie van Giel en Stefan, als Thomas tijdens een helikoptervlucht plotseling het stuur overneemt?

Alles is vastgelegd op camera: van de intense trainingen tot de voorbereidingen voor de ‘grote verrassing’. De grote vraag is steeds: gaat het Thomas lukken? Maakt hij het schijnbaar onmogelijke mogelijk? Thomas: “Het was een rollercoaster aan uitdagingen. Zes maanden lang moest ik alles achter de rug van mijn collega’s om doen. Een fantastische ervaring waarin ik echt tot het uiterste ben gaan. Niets is onmogelijk gebleken.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen