Ster introduceert Ster Local
donderdag 9 augustus 2018

Ster introduceert Ster Local

Ster heeft een tool gelanceerd waarmee lokale ondernemers de mogelijkheid krijgen om zelf een reclamevideo te creëren en regionaal in te zetten rondom de online programma’s van de NPO.

Ster meldt hierover het volgende: ‘Ster Local biedt je de mogelijkheid om regionaal en doelgericht te adverteren rondom de online programma’s van de publieke omroep zoals NPO Start. Met onze gebruiksvriendelijke tool kun je met een paar foto’s en teksten zeer gemakkelijk een reclamevideo voor jouw bedrijf creëren. Al vanaf € 430,- kun je een reclameboodschap maken én inzetten in jouw regio. Zo maakt Ster Local adverteren ook mogelijk voor bedrijven met een kleiner budget. Je bepaalt zelf je boodschap en in welke gemeente(n) je wilt uitzenden.’

Bij Ster vindt na het uploaden nog wel een controle plaats, want de video moet wel aan bepaalde fatsoensnormen voldoen. Vervolgens wordt de campagne ingepland en vertoond. De videoboodschap wordt lokaal uitgezonden op basis van het IP adres van de kijker. Deze mogelijkheid bestond al langer en was ook al beschikbaar als inkoopoptie bij Ster Digital.

Bron: Ster/BM

Bericht delen