Dinsdag 16 januari 2018

Stemmen op NFF Online Competitie nu mogelijk

De selectie voor de achtste editie van de NFF Online Competitie is bekend. In totaal werden er tussen 5 juni en 1 augustus 176 korte films via YouTube ingezonden, waarvan er 91 zijn geselecteerd.

De competitie kent de categorieën: fictie, animatie, documentaire, videoclip en innovatief. Stemmen voor de NFF Online Competitie UPC Publieksprijs kan vanaf nu tot en met maandag 30 september via NFFonlinecompetitie.nl.

De geselecteerde films zijn te bekijken op het NFF-kanaal op YouTube: youtube.com/nff. In 2008 gingen YouTube en de NFF Online Competitie een samenwerking aan die ook in 2013 wordt voortgezet. Met ruim 19.000 stemmen en bijna 95.000 views in 2012 was de Online Competitie succesvol te noemen. Opvallend is, dat er dit jaar maar liefst 60 films in de categorie videoclip zijn ingezonden.

De geselecteerde films maken kans op de NFF Online Competitie UPC Fictie Prijs, UPC Animatie Prijs, UPC Innovatie Prijs, de TAX Videoclip Prijs en de UPC Publieksprijs. Aan deze prijzen is een geldbedrag van € 2.500,- verbonden. Canon verbindt haar naam aan de Canon Documentaire Prijs en stelt voor de winnaar als prijs een Canon EOS 70D beschikbaar.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de NFF Online Avond (vrij toegankelijk) op woensdag 2 oktober om 20.30 uur in het Festivalpaviljoen op de Neude.

Bron: NFF

Bericht delen