dinsdag 16 januari 2018

SPOT lanceert nieuwe website

SPOT heeft een nieuwe website. Een betere structuur maakt de website beter toegankelijk en overzichtelijker. Een belangrijk onderdeel van de website vormt de nieuwe versie van TIP. Het Televisie Informatie Punt vormt nu een integraal onderdeel van de website en biedt inkopers van tv-zendtijd meer informatie.

De nieuwe website bevat naast onderdelen als kijkonderzoek, effect-onderzoek, tijdbestedings-onderzoek, nieuws en publicaties ook informatie over onderzoeken die door de afzonderlijke SPOT-zenders zijn gedaan. Daarnaast biedt de website een onderdeel waar de tv-zenders hun meest interessante cases plaatsen. Een goede zoekfunctie, een event kalender en share buttons maken de website helemaal up to date. De nieuwe website is gebouwd door SWAT, die ook voor de hosting tekent.

TIP heeft een re-styling ondergaan en is nu onderdeel van de nieuwe SPOT website. TIP is al ruim twaalf jaar een begrip en biedt inkopers van tv-zendtijd veel informatie. Nieuw is het overzicht met persberichten over programma’s van de SPOT-zenders.  Met de introductie van TIP 2.0 komt een einde aan de bestaande TIP module. Deze zal tot 1 juli aanstaande beschikbaar blijven.

Aan de nieuwe TIP website is een applicatie gekoppeld waarbinnen ingekochte tv-schema’s bekeken en gedownload kunnen worden. Deze TIP server is ontwikkeld voor mediabureaus of adverteerders die niet beschikken over de mediaplanningssoftware van Mediaview. Via de TIP server kan de inkoper ook tariefbestanden, prognosebestanden en campagnefiles downloaden.

Bron: SPOT

Bericht delen