Dinsdag 16 januari 2018

Sport1 lanceert Sport1 GO

Sport1 Internet TV gaat verder als Sport1 GO. Dat heeft Sport1 maandag bekend gemaakt. Het abonnement maakt het voor bezoekers van de website en gebruikers van de iPhone- en iPad-app van Sport1 mogelijk om tegen betaling overal in Nederland te kijken naar (live) topsport.

Naast de nieuwe naam is er een aantal nieuwe toevoegingen aan het product. Een abonnement op Sport1 GO geeft toegang tot alle live wedstrijden, samenvattingen en documentaires. Daarnaast is het ook mogelijk om wedstrijden binnen 24 uur terug te kijken.

Wie op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen op een van de andere kanalen kan zelf een notificatie instellen. De gebruiker ontvangt bijvoorbeeld een melding wanneer er goals zijn gemaakt, kaarten zijn uitgedeeld of strafschoppen gemist. Door te klikken op de notificatie komt het fragment direct tevoorschijn. Verder kan men vijf apparaten instellen via het device management.

Binnenkort zal Sport1 GO, als onderdeel van de Sport1 app, ook beschikbaar zijn op Android tablets (vanaf Windows 8). Naar verwachting zullen deze apps rond februari verschijnen. Sport1 GO zal op termijn voor alle tv-abonnees van Sport1 gratis beschikbaar zijn.

Sport1 is hierover in onderhandeling met de diverse distributeurs. Naar verwachting zullen de klanten van CanalDigitaal met een Sport1 abonnement binnenkort als eerste gebruik kunnen maken van de dienst.

Bron: Sport1

Bericht delen