Dinsdag 16 januari 2018

Sport1 lanceert nieuwe Android-app

De Sport1-app is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Android en te downloaden in de Google Play Store. De app is alleen geschikt voor tablets en maakt het mogelijk om overal in Nederland naar alle kanalen van Sport1 te kijken via Sport1 Go.

Door de lancering van de applicatie zijn MotoGP, Formule 1 en Wimbledon deze zomer binnen handbereik voor tabletbezitters met Android 4.0 of hoger. Tijdens live voetbalwedstrijden kan er een zogenaamde rijke tijdlijn geopend worden. Hiermee kan de gebruiker meteen kijken naar doelpunten, kaarten en opstellingen van beide ploegen.

Samenvattingen bekijken of het terugkijken van hele wedstrijden kan via het uitgebreide video-aanbod. Dit aanbod bevat ook veel gratis video’s. Naast een enorme hoeveelheid videomateriaal, zijn ook het laatste sportnieuws, livescores en de Sport1 programmagids via de app beschikbaar.

De lancering van de Android-app komt in de week dat de Sport1-app voor de iPhone/iPad werd beloond met de Sportnext App Award voor beste applicatie in de categorie nieuws.

Bron: Sport1

Bericht delen