dinsdag 16 januari 2018

Speakerboxx: muziekserie van XITE op YouTube

XITE lanceert op YouTube de serie Speakerboxx. Presentatrice Iris Enthoven, één van de winnaars van XITE Zoekt Vlogger, gaat de straat op en vraagt mensen hun ongezouten mening over muziekvideo’s, artiesten en lyrics. Ook het XITE WhatsApp panel laat weten wat ze van het topic vinden met korte video’s en grappig commentaar.

“XITE staat voor muziek en jongeren en brengt de juiste formats op het juiste platform. Zo zenden we op onze tv-zender 24/7 muziekvideo’s uit en past een wekelijkse muziekserie goed op ons YouTube-kanaal”, aldus Marketing Manager Manon Fennis.

De inbreng van het publiek staat centraal in Speakerboxx. Zo is Iris benieuwd naar de sex-factor van Ariana Grande’s Side to Side-clip en onderzoekt ze in de eerste Speakerboxx de lyrics van de hit Gass van Sevn Alias. De afleveringen worden volledig in house geproduceerd door XITE Productions.

Iris behaalde met haar squad de overwinning in XITE Zoekt Vlogger en bracht de hele zomer XITE Festival Reports. Met haar TV Academy-opleiding en ervaring bij het online jongerentijdschrift SPUNK, was ze voor XITE de ideale kandidate om het eerste wekelijkse XITE YouTube format te presenteren.

Bekijk de eerste aflevering hier.

Bron: XITE/Broadcast Magazine

Bericht delen