SpangaS start webserie op YouTube
woensdag 5 december 2018

SpangaS start webserie op YouTube

SpangaS heeft de eerste aflevering gelanceerd van drie webseries die de rest van het seizoen zullen volgen. SpangaS is een Nederlandse jeugdserie van KRO-NCRV. De televisieserie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College.

Elke webserie heeft vijf afleveringen van vijf tot zeven minuten en wordt in één week geplaatst op het YouTube kanaal van SpangaS. In deze series kan de kijker de interne struggles van een van de karakters van SpangaS volgen. In de eerste webserie wordt ingegaan op de struggle van Otis en zijn verliefdheid op Leroy. In de tv-serie hebben we kunnen zien dat Otis als een blok is gevallen voor Leroy die hij kent van dansen en van school. Otis twijfelt niet alleen zijn gevoelens voor een jongen, hij is tegelijkertijd bang dat Leroy hem helemaal niet op die manier leuk vindt.

De andere twee webseries zullen later in 2019 verschijnen. Onder andere Jip en Lef krijgen samen een miniserie en een miniserie van Elza is in de maak. Kijker kunnen een kijkje nemen in het leven van de Spangalist, dat buiten school natuurlijk verder gaat. YouTube gaat verder waar de tv-serie ophoudt.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen