Sociale media van Big Brother op zwart na vele haatreacties
zondag 14 februari 2021

Sociale media van Big Brother op zwart na vele haatreacties

Bij Big Brother zijn de afgelopen dagen enorm veel haatreacties binnengekomen. Daar hebben de makers nu genoeg van. Via hun Instagram-account laten ze weten dat het welletjes is geweest. ‘Genoeg is genoeg. Wij gaan op zwart. #stoponlinehaat’, klinkt het.

In de post die de makers van het realityprogramma delen op hun Instagram-account komt een aantal haatreacties in beeld. ‘… is een gestoorde imbeciel’ en ‘Spuugzat, die onopgevoede pubers’, zijn slechts enkele van de reacties.

Big Brother heeft de officiële Facebook-pagina inmiddels offline gehaald. ‘Volgers, ik heb jullie al een waarschuwing gegeven. Genoeg is genoeg. De persoonlijke aanvallen gaan te ver’, klinkt het nog in onderstaande Instagram-video. De livestream is wel nog gewoon te bekijken bij Videoland.

Een woordvoerder van RTL meldt aan Shownieuws dat de makers van het realityprogramma er verder niet te veel over kwijt willen. Ze laten volgens de woordvoerder het bericht op sociale media voor zichzelf spreken. “De volgers zullen vanzelf zien of en wanneer we van zwart gaan.”

Big Brother wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland in samenwerking met Lecter Media. Na een afwezigheid van ruim veertien jaar is het realityprogramma op 4 januari weer teruggekeerd op de Nederlandse televisie.

Bron: AD/BM

Bericht delen