SLAM! start serie Statements op YouTube
zaterdag 23 maart 2019

SLAM! start serie Statements op YouTube

Zaterdag heeft SLAM! de serie Statements gelanceerd op het SLAM! Series kanaal op YouTube. De nieuwe presentatrice Amber Delil presenteert Statements samen met Bram Krikke. Het duo zal diverse BN’ers ontvangen, waaronder Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven.

Vanaf nu verschijnt er elke zaterdag een nieuwe aflevering van Statements om 17.00 uur. Rens Goseling (22), Head of Digital Content bij SLAM!: “Met Statements hebben we een online serie neergezet die naar ons idee alles in zich heeft. Een juiste mix van influencers en bekende Nederlanders, scherpe onderwerpen en weetjes die je nog niet wist van Bram, Amber en de gasten. En dat alles in een opvallend decor. We hebben deze productie met een klein team neergezet, als ik dan het eindresultaat zie ben ik echt rete-trots op dit clubje mensen.”

SLAM! heeft momenteel in totaal 750.000 YouTube abonnees. Daarmee is SLAM! de radiozender met online het grootste bereik. In de eerste aflevering van Statements is ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven te gast.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen