SkyShowtime gaat 25 oktober van start in Nederland
dinsdag 20 september 2022

SkyShowtime gaat 25 oktober van start in Nederland

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime lanceert vandaag officieel en brengt hiermee het premiumaanbod van exclusief entertainment van ’s werelds grootste studio’s voor het eerst bij inwoners van Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden thuis. Het bedrijf kondigde ook lanceringen in Nederland en Portugal aan, waar SkyShowtime op 25 oktober live zal gaan.

SkyShowtime brengt onder meer televisiepremières van de bioscoopfilms van Paramount Pictures en Universal Pictures, de twee oudste filmstudio’s van Hollywood die samen goed zijn voor bijna 50 procent van de Hollywood-box office.

SkyShowtime zal de thuisbasis zijn van een selectie aan nieuwe blockbuster-films direct na hun bioscoop- en home-entertainment-release, waaronder Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance en The Bad Guys.

Daarnaast biedt SkyShowtime nieuwe premium scripted series, content voor kinderen en families en een selectie aan titels en boxsets van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock – die allemaal op één plek worden gestreamd. SkyShowtime zal ook lokaal aangepaste programmering, documentaires en specials vanuit haar markten aanbieden.

SkyShowtime CEO Monty Sarhan: “Het is eindelijk tijd voor SkyShowtime. We zijn enorm verheugd dat onze klanten exclusieve toegang gaan hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio’s. Terwijl we uitrollen in Europa zijn we ook erg enthousiast om aan te kondigen dat kijkers in Nederland en Portugal SkyShowtime vanaf volgende maand ook kunnen ervaren.”

De maandelijkse prijs van SkyShowtime is € 6,99 in Finland. Het Nederlandse tarief is nog niet bekend gemaakt.

Bron: SkyShowtime/BM

Bericht delen