Dinsdag 16 januari 2018

Sky Radio lanceert nieuwe app

Vanaf nu is de nieuwe Sky Radio app beschikbaar. De mobiele app heeft een nieuw design gekregen en is beschikbaar voor iPhone, Android of tablet. Naast het luisteren naar Sky Radio biedt de app andere praktische zaken zoals nieuws, flitsinformatie en een lijst met tankstations waar je goedkoop kunt tanken.

Als Android gebruiker kun je direct de wekker op Sky Radio instellen.

Via de nieuwe Sky Radio app kan naast de reguliere Sky Radio 101 FM stream ook naar Sky Radio Summerhits, Sky Radio Lovesongs en het hele jaar door naar Sky Radio Christmas worden geluisterd. Nieuw is de introductie van de extra kanalen Sky Radio Hits, Sky Radio 90’s en Sky Radio Lounge.

Sky Radio biedt met de nieuwe app als eerste radiostation de mogelijkheid om, door middel van een ‘personaliseer dit station’-knop, de verschillende players op de app persoonlijk af te stemmen. Als exclusieve feature kun je aangeven of je een track vaker wilt horen, juist niet meer wilt horen of even wilt skippen als je er op dat moment geen zin in hebt.

Sky Radio leert zo de muzieksmaak van de gebruiker kennen. De players passen de playlist helemaal op smaak aan en houden daarbij rekening met het tijdstip van de dag, de actualiteit en de locatie.

Charley Moolhuizen, Digital Director Sky Radio: “We zijn trots dat we de nieuwe Sky Radio mobiele app aan onze luisteraars beschikbaar kunnen stellen. En dat daarnaast de Sky Radio app door de uitgebreide functies andere applicaties op je mobiel overbodig maakt.”

De nieuwe Sky Radio app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

Bron: Sky Radio Group

Bericht delen