dinsdag 16 januari 2018

Sky Radio app maakt luisteraars wakker

Sky Radio lanceert donderdag haar vernieuwde app, die beschikbaar is voor iPhone en Android (zowel mobile als tablet). De grootste vernieuwing in de app is de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars op een unieke wijze worden gewekt door Sky Radio’s station-voice Kas van Iersel.

Gebruikers kunnen hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Van Iersel bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky. Met de nieuwe app is het non-stop muziekstation meteen persoonlijk aanwezig als de luisteraars aan een nieuwe dag beginnen. De vernieuwde Sky Radio app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “Op dit moment bieden we onze luisteraars via de app onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainmentnieuws en de meest toffe acties. Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden we iedereen nu ook de mogelijkheid gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag.”

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen