Dinsdag 16 januari 2018

Second screen applicatie voor schaatsfans

De KNSB en KPN introduceren vanaf zaterdag een second screen schaatsapplicatie. Hiermee kunnen schaatsfans extra informatie opvragen, of gebruik maken van de interactieve features op laptop, tablet of pc, terwijl ze live de wedstrijd volgen op televisie.

De schaatsen.nl second screen biedt schaatsfans een virtuele baan met daarin live de posities van de schaatsers in de baan en de rondetijden. Ook is het mogelijk met de applicatie live ritten te vergelijken met andere rijders, records en eigen voorspellingen. Het complete wedstrijdschema en de starttijden worden vermeld en daarnaast tal van live statistieken, zoals voorspelde eindtijd, uitslagen en klassementen. Gebruikers kunnen dit alles via social media delen met vrienden.

Schaatsfans worden opgeroepen om tijdens de Essent ISU World Cup (2-4 maart) en Essent ISU WK Afstanden (22-25 maart) feedback te geven en co-creator te worden van deze second screen. De schaatsen.nl second screen is gratis beschikbaar via live.schaatsen.nl en is geschikt voor alle laptops, tablets en pc’s.

Bron: KPN

Bericht delen