SBS6 lanceert online spin-off van tv-programma It Takes 2
woensdag 8 mei 2019

SBS6 lanceert online spin-off van tv-programma It Takes 2

Woensdag lanceert SBS6 op al haar social media-kanalen een online spin-off van de zangshow It Takes 2. In de serie Drive-Along haalt jurylid en radio-dj Gerard Ekdom de deelnemende BN’ers op, om ze naar de studio te brengen voor de opnames.

De rit is gezellig: er wordt gelachen, gepraat én uiteraard volop gezongen. Drive-Along is vanaf woensdag drie weken achter elkaar te zien. Tijdens hun deelname aan It Takes 2 zien we hoe de BN’ers buiten hun comfortzone treden. Ze laten zien dat ze iets kunnen dat niemand van ze wist: zingen.

In Drive-Along zijn we getuige van de gesprekken tussen Gerard en de BN’ers. Gerard vraagt hoe ze dit avontuur beleven en peilt natuurlijk even hoe de sfeer is binnen de teams van professionals Marcel Veenendaal, Waylon en Trijntje Oosterhuis… De teams voeren ook een speciale opdracht uit tijdens de trip. Zo moeten ze bijvoorbeeld zingend een bestelling doen bij de McDrive! Uiteraard laat Gerard zijn favoriete klassiekers door de autoboxen schallen en zingt hij samen met zijn passagiers vol overgave mee…

Drive-Along is gemaakt door Talpa TV in samenwerking met Towel Media.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen