Samsung TV Plus lanceert MojiTV in Nederland
dinsdag 15 maart 2022

Samsung TV Plus lanceert MojiTV in Nederland

Samsung TV Plus, Samsung’s gratis Smart TV-videoservice, in samenwerking met ODMedia, heeft de Nederlandse lancering aangekondigd van MojiTV.

MojiTV is een door ODMedia gecreëerd kinderkanaal met populaire programma’s zoals Pieter Konijn, Troetelbeertjes, De Smurfen, Cry Babies en verschillende titels van Efteling TV zoals Leren met Joki en Sprookjesboom en nog veel meer. Nu kunnen gezinnen in Nederland gratis genieten van MojiTV via Samsung TV Plus, beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s afkomstig uit 2017 tot en met 2022.

ODMedia’s MojiTV is hiermee de eerste lokale kinderzender die op de Samsung TV Plus-service in Nederland wordt gelanceerd. Binnen het snel groeiende kanaal aanbod van Samsung is MojiTV hiermee een belangrijke toevoeging aan de variatie van kanalen.

Andrea Schumacher, Business Development Lead, Samsung TV Plus Benelux: “De groei van Samsung TV Plus heeft alles te maken met de kwaliteit en variatie van lokale content. Gezinnen wenden zich steeds meer tot advertentie ondersteunde videodiensten wanneer het gaat om het bekijken van kwaliteits entertainment. Door deze enerverende samenwerking met ODMedia en hun lineaire /FAST-kinderzender MojiTV, zijn we nu in staat om bekende en geliefde kinder-tv-merken naar onze gratis en toegankelijke Samsung TV Plus-service in Nederland te brengen.”

MojiTV werd aanvankelijk gelanceerd op Amazon Prime in november 2020 als betaald kanaal en vervolgens toegevoegd als gratis kanaal, met geselecteerde inhoud, op YouTube in 2021. Het kanaal biedt een groeiend aantal bekende IP’s en honderden uren aan inhoud van een brede collectie nationale en internationale, actuele en nostalgische films en series voor het hele gezin.

Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia: “We zijn erg trots om MojiTV te lanceren op de Samsung TV Plus. Dit nieuwe aanbod zal niet alleen kinderen en gezinnen vermaken, maar creëert ook nieuwe revenue mogelijkheden met volledige IP-controle voor onze klanten.”

“Samsung TV Plus is een snelgroeiende pionier op het gebied van streaming en was een logische volgende stap voor MojiTV. We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van hun groeiende zenderaanbod en kijken ernaar uit om nieuw publiek in Nederland te entertainen”, voegt Petrina Nagtzaam, ODMedia Sr. Project Manager, Kids toe.

Over Samsung TV Plus
Samsung TV Plus is gratis tv, dit houdt in dat er geen abonnement, aanmelding, extra apparaat of creditcard nodig is voor het bekijken hiervan. Samsung TV Plus is vooraf geïnstalleerd op alle Samsung Smart TV’s van 2017-2022 en biedt direct een groeiend aanbod van gratis kanalen in meerdere genres, waaronder nieuws, sport, entertainment en een steeds groter wordende video-on-demand-bibliotheek met je favoriete films en populaire shows.

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen