dinsdag 16 januari 2018

Samenwerking Tuvalu Media en Expoza op YouTube

Tuvalu Media en Expoza zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de productie en exploitatie van video’s en kanalen op YouTube. Het doel is concepten te ontwikkelen en te produceren die speciaal gemaakt zijn voor YouTube (Web Originals) op het gebied van onder meer muziek, kinderen en comedy.

Deze nieuwe activiteit valt onder de verantwoordelijkheid van Tim Beudel, die onlangs werd aangesteld als Head of Digital binnen het management van Tuvalu Media. Vanuit Expoza is COO Arjan Egelmeers verantwoordelijk.

Taco Zimmerman, directeur van Tuvalu Media: “Deze stap geeft concreet vorm aan de digitale ambities van Tuvalu Media en haar positie in een veranderend medialandschap. We zijn blij met deze partnership, waarin we op een sterk groeiend videoplatform content en eigen merken kunnen gaan creëren. Dit alles binnen onze core business, het produceren van audio-visuele content. Expoza heeft in korte tijd bewezen YouTube-content goed te kunnen exploiteren. Door onze beider competenties te bundelen, zijn we er van overtuigd succes te gaan behalen op YouTube”

Arjan Egelmeers, COO van Expoza: “Expoza beheert, claimt en monetized content voor film-distributeurs, televisiemaatschappijen en andere copyright-owners op YouTube. En wij zien hierbij dat de vraag naar premium video-content op YouTube steeds groter wordt. Daarom is deze samenwerking met Tuvalu Media voor ons erg belangrijk. De wereldwijde vraag naar originele en professionele content op YouTube is groot en wij zien grote kansen op deze markt.”

Bron: Tuvalu/Broadcast Magazine

Bericht delen