Dinsdag 16 januari 2018

Samenwerking Makers Channel en Voetbalzone

Videoplatform Makers Channel en voetbalwebsite Voetbalzone slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van online videoseries over voetbal. De eerste afleveringen zijn vanaf augustus op zowel Makers Channel als Voetbalzone te zien.

Vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen worden in ieder geval twee original series gebracht. De eerste bestaat uit unieke portretten van de vaak jonge spelers. Hoe leven ze? Wat is hun waardevolste bezit? Waar zijn ze trots op? Wat is hun wens? We krijgen een inkijkje in hun leven, maar willen ook weten hoe voetbal hun leven heeft veranderd en wat ze verwachten van het leven na voetbal. In de tweede webserie staan de drijvende krachten achter de voetballer centraal: de voetbalvrouwen. We krijgen een bijzondere inkijk in hun leven. We zien hun ambities en dromen, en ontdekken de ongeschreven regels van deze bijzondere gemeenschap.

Bart Hillen, sales director van Perform Media: “De combinatie van ons bereik onder sportfans en de kwalitatieve videoproducties van Makers Channel maakt in onze ogen een perfecte partnership om succesvolle series neer te zetten.” Marko van Kampen, CEO van Makers Channel: “De partnership met Voetbalzone is een goed voorbeeld van onze strategie om in samenwerking met de beste publishers unieke made for web content te ontwikkelen en aan een breed publiek ter beschikking te stellen.”

Voetbalzone.nl is de grootste onafhankelijke voetbalwebsite van Nederland. De site publiceert meer dan zeventig artikelen per dag en heeft gemiddeld twee miljoen unieke bezoekers per maand.

Bron: Makers Channel/Broadcast Magazine

Bericht delen