Dinsdag 16 januari 2018

S1.tv en Veronica komen met Summertime

Dinsdag 21 juni start Summertime, de zomercampagne van S1.tv op Veronica. Onder leiding van creators Niels Oosthoek (S1), Claire Simon (S1), Jantien Eeuwe (vlogger) en Benten Wijnen (Veronica Superguide) wordt heel Nederland afgestruind voor zomerse verhalen die zijn te volgen via series op tv en online.

Zo start Veronica elke werkdag met het nieuwe programma Summertime: The Bucketlist waarin de creators elkaars bucketlist afwerken. Naast de dagelijkse uitzendingen bij Veronica zijn elke week zomerse S1original-webseries op www.S1.tv te vinden. Een compilatie van deze webseries is elk weekend bij Veronica te zien.

S1.tv is een initiatief van Social1nfluencers en SBS. Social1nfluencers is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in online videocontent. Dankzij het eigen netwerk van populaire videomakers op YouTube, de kennis over het medium en de faciliteiten, voorzien zij in een steeds groter wordende behoefte van zowel creators als merken.

Sinds 2011 vertegenwoordigt Social1nfluencers 80 van de meest vooraanstaande YouTube creators in Nederland. Deze creators bereiken maandelijks tientallen miljoenen kijkers in de leeftijd 17 – 34 jaar met thema’s als beauty, fashion, lifestyle, food, entertainment en meer.

Social1nfluencers helpt creators een professionele carrière op te bouwen door hen te laten groeien in kijkersaantallen en te koppelen aan relevante merken. Sinds 12 februari 2015 heeft SBS Broadcasting een belang in Social1nfluencers en is gezamenlijk S1.tv opgezet.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen