dinsdag 16 januari 2018

Rutger Verhoeven naar CleverLions

Rutger Verhoeven wordt per 1 april 2015 creatief directeur en partner van CleverLions. Met deze stap neemt hij afscheid als Hoofd Digital bij BNN-VARA. De startup, die momenteel een geavanceerd systeem op het gebied van data en contentstrategie ontwikkelt, versnelt met deze versterking.

Erik van Heeswijk, algemeen directeur van CleverLions, is trots op de komst van Verhoeven: “We kennen elkaar goed uit de tijd dat ik Hoofd Digitaal bij de VPRO was. Hij heeft als adviseur een belangrijke bijdrage geleverd aan het gedachtegoed en hij stapt nu als gelijkwaardig aandeelhouder en directeur in. Ik kijk er naar uit om samen met hem de startup en het bijbehorende consultancybedrijf groter te maken.”

Rutger Verhoeven laat aan de medewerkers van BNN-VARA en de publieke omroep weten dat hij met weemoed afscheid neemt maar deze kans niet wil laten liggen: “Ik heb bij BNN-VARA met fantastische mensen dingen ontwikkeld voor sterke mediamerken. Daar kijk ik trots op terug. Het is nu een enorme uitdaging om met CleverLions op een geheel andere manier tegen digitale contentstrategie aan te kijken.”

Bron: CleverLions

Bericht delen