dinsdag 16 januari 2018

Ruim 73 miljoen views voor Juniorsongfestival

De officiële videoclip Kisses & Dancin’ waarmee de meidengroep KISSES Nederland vertegenwoordigt op het Junior Eurovisie Songfestival, is deze week uitgebracht op YouTube en op de site van Juniorsongfestival.NL. De clip is sindsdien al meer dan 110.000 keer bekeken.

Het YouTube-kanaal van Juniorsongfestival.NL is met 73.5 miljoen views en 53.000 abonnees zeer succesvol. In totaal is er maar liefst 144 miljoen minuten aan video’s gekeken. Sinds het Junior Songfestival dit jaar helemaal online te volgen is, zijn de wekelijkse views enorm gestegen.

Elke woensdag en vrijdag staat er een nieuwe video online waar fans de voorbereidingen van de nieuwe meidengroep KISSES kunnen volgen. Op zondag 20 november vertegenwoordigt KISSES Nederland bij het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. De finale wordt vanaf 16.00 uur live uitgezonden door AVROTROS op NPO Zapp. In de week voorafgaand aan deze grote finale op Malta is KISSES elke dag te volgen via de website en het YouTube-kanaal van JuniorSongfestival.NL.

Het nummer waarmee KISSES op 20 november Nederland vertegenwoordigt bij het Junior Eurovision Songfestival op Malta is hier te zien.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen