dinsdag 16 januari 2018

RTL Z lanceert app voor smartphone

RTL Z lanceert een app voor het laatste algemene nieuws en updates binnen de RTL Z-pijlers Business, Finance, Tech en Life. In de app kun je de nieuwsuitzendingen en de programma’s van RTL Z terugkijken. Daarnaast biedt de app opinie, columns en achtergrondverhalen.

Door in te loggen via Mijn RTL Z is het mogelijk de berichtgeving te personaliseren en onderwerpen van persoonlijke interesse te volgen. Pushberichten via mobiel of e-mail melden updates. Het is ook mogelijk je aan te melden voor ‘Breaking Nieuws‘-berichten van RTLZ. Video’s, nieuwsberichten en columns zijn eenvoudig te delen via mail en sociale media. Via de app word je ook op de hoogte gebracht van RTL Z evenementen. De app is ontwikkeld door Egeniq/Fabrique voor zowel iOS als Android.

Marc Schreuder, adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws: “De focus binnen de app ligt op nieuws op het gebied van ondernemen, innovatie, techniek, personal finance en duurzaamheid. Kennis waarmee onze ondernemende doelgroep verder komt. Ook de televisieprogramma’s van Z, met onder meer de talkshow Van Liempt Live, Bright TV en Money Talks, richten zich op deze onderwerpen en zijn samen met de nieuwsuitzendingen terug te kijken via de app.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen