dinsdag 16 januari 2018

RTL Telekids lanceert video app

RTL Telekids heeft een gratis app gelanceerd waarmee kinderen online de laatste uitzendingen van programma’s van de kinderzender kunnnen bekijken. De app met vrolijke, leerzame en geweldloze programma’s is geschikt voor zowel Android als Apple iOS.

Downloaden is mogelijk via Google Play en Apple App Store. RTL Telekids wil een platform bieden waar kinderen overal en altijd in een betrouwbare omgeving zelfstandig kunnen kijken naar kindercontent. In de app zijn uitsluitend kinderprogramma’s van RTL Telekids te bekijken, zoals bijvoorbeeld Hallo K3, Green-Kids, Bobo en Brandweerman Sam.

De bediening is simpel. Met één vingerbeweging kan de gebruiker door de lijst met RTL Telekids-programma’s bladeren die recent zijn uitgezonden. De app is ook standaard geïnstalleerd op de RTL Telekids tablet die onlangs op de markt is gebracht. Deze Android tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en kan tegen een stootje. Ouders kunnen instellen welke sites en applicaties hun kinderen mogen bezoeken en gebruiken.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen