Dinsdag 16 januari 2018

RTL op zoek naar Gangmakers

Bij een mediabedrijf gebeurt achter de schermen bijna net zoveel als op de schermen. Daarom lanceerde RTL Nederland in maart dit jaar het online programma Gangmakers dat verhalen vertelt achter de muren, merken en mensen van RTL.

Gangmakers verschijnt minimaal 1 keer per week op Facebook, YouTube en Instagram. Omdat er zoveel te vertellen is, zet het bedrijf deze week een oproep online voor nieuwe, nieuwsgierige Gangmakers met lef en een goeie dosis zelfspot.

In de zoektocht naar nieuwe gezichten is het vooral niet de bedoeling om de nieuwe Chantal Janzen of Johnny de Mol te vinden, want schrijver Oscar Wilde zei het al: “Be yourself, everybody else is taken”. Het maakt dan ook niet uit hoe oud je bent, hoe ervaren, hoe groot of hoe klein. Waar je roots liggen of hoe je tong valt, bij Gangmakers is nieuwsgierig en jezelf zijn het enige wat telt.

De audities zijn gestart en geïnteresseerden kunnen een filmpje van maximaal 1 minuut sturen naar gangmakers@rtl.nl. Het filmpje moet antwoord geven op de vraag: “Dit heb ik altijd al willen weten van RTL”. De eerste auditieronde sluit op 25 augustus aanstaande.

Het Gangmakers-team beslist op basis van creativiteit en originaliteit wie er naar de volgende ronde gaat. RTL is op zoek naar minimaal drie Gangmakers. Copycats not allowed.

Van VR-sessies tot het openen van bijenkasten op het Media Park en de lancering van het GTST Magazine. Van de tips & tricks achter product placement tot het corrigerend ondergoed van Daphne Lammers en het afscheid van weervrouw Helga van Leur, de Gangmakers zijn erbij en stoppen niet tot ze het naadje van de kous weten.

Gangmakers op Facebook: www.facebook.com/rtlgangmakers

Gangmakers op YouTube: www.youtube.com/rtlgangmakers

Gangmakers op Instagram: www.instagram.com/rtlgangmakers

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen