RTL Nederland voegt websites samen
donderdag 7 mei 2020

RTL Nederland voegt websites samen

De verschillende online merken van het mediabedrijf RTL Nederland gaan op termijn allemaal op in het centrale platform RTL.nl.

De digitale portfolio van losse apps en websites van RTL is het afgelopen jaar al teruggebracht tot zes, maar ook Bright, Eigen Huis & Tuin, RTL Z, RTL 7 Darts en VTBL verdwijnen nu. Die gaan deze maand op in RTLNieuws.nl. Volgend jaar gaan RTL Boulevard en RTL Nieuws allebei onderdeel uitmaken van RTL.nl.

Algemeen directeur Sven Sauvé laat weten: “RTL heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op digitaal vlak. Op het gebied van streaming is Videoland als platform niet meer weg te denken in het Nederlandse medialandschap. Daarnaast zijn er uitstekende redacties aan het werk die digitale RTL-content maken waar ze heel veel bezoekers mee bereiken, maar wel versnipperd. We willen die rijke content samenbrengen op één consumentgericht platform, RTL.nl. Zo creëren we één omgeving die makkelijk te vinden is en waar bezoekers hun persoonlijke voorkeuren optimaal kunnen beheren.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen