dinsdag 16 januari 2018

RTL MCN ziet toestroom content creators

Na Mertabi en Toazted vertegenwoordigt RTL MCN (multi channel network) nu ook diverse andere content creators. Het netwerk werd gelanceerd in november 2014. Twaalf videomakers gingen sindsdien een partnership met RTL aan.

Het betreft Juvat Westendorp, Vincent Vianen, ZwareJongenZ, NiazTube, Ballinnn’, Rockstone Sessions, Manon Meijers (Monstyle), Puna.nl, Yvonne Coldeweijer (LifeofYvonne), Yiro.nl, Rowan Reiding (RedReidingHood) en Nicole van Nierop.

Deze talenten zijn allemaal actief op één van de vijf thema’s waar RTL MCN zich op richt: Muziek, Fashion, Fun & Entertainment, Urban Lifestyle en Fit & Food. Onder de hoede van het mediabedrijf kunnen ze hun talent verder ontplooien en hun activiteiten uitbreiden en exploiteren.

Erik Kepper, Manager RTL MCN: “We zijn blij dat er nieuw talent aan boord is bij onze MCN. Het zijn mooie namen die we aan ons portfolio hebben toegevoegd. We nemen ze de regeldingen uit handen, zodat ze zich in alle vrijheid volop kunnen storten op het ontwikkelen van hun talent en het uitproberen van nieuwe dingen. Ze produceren stuk voor stuk content die nu al door een grote groep intensief wordt gevolgd. We zijn ervan overtuigd dat we hun fanbase nog verder kunnen laten groeien en daar gaan we de komende tijd dan ook mee aan de slag.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen