RTL komt met online talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden
vrijdag 29 mei 2020

RTL komt met online talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden

Zijn Valentijn (Vincent Visser) en Amelie (Bo Maerten) de dupe geworden van de vete tussen Ludo (Erik de Vogel) en Richard (Edwin Jonker)? En hoe veel verder gaan Ludo en Richard nog voor het schilderij? Donderdagavond eindigde het dertigste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4. Pas na de zomer wordt bekend hoe het de Meerdijkers in deze benarde posities vergaat.

Fans hoeven hun favoriete soapacteurs echter niet lang te missen. Om de zomer te overbruggen is Goede Tijden, Slechte Tijden een speciale samenwerking aangegaan met RTL Boulevard. Vanaf vrijdag 5 juni brengen zij samen de zomer special Goede Tijden, Zomer Tijden, een wekelijkse online talkshow, te zien op de websites van RTL Boulevard en GTST én bij Videoland.

Presentatrice Froukje de Both ontvangt elke week één van de acteurs van de huidige cast, samen met een oudgediende. Zo zijn onder andere Marly van der Velden, Ferry Doedens, Fajah Lourens, Inge Ipenburg, Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Samen bespreken ze memorabele scènes van de afgelopen 30 jaar, geven ze spannende spoilers over wat hun personages in het nieuwe seizoen te wachten staat en komt ook het dagelijks leven van de acteurs aan bod.

In de geschiedenis van 30 jaar lopende dagelijkse soap is er veel gebeurd en GTST trakteert daarom ook op seizoenssamenvattingen van alle 30 seizoenen. Vanaf 8 juni wordt er op maandag, woensdag en zaterdag een seizoenssamenvatting online geplaatst op GTST.nl. Ook op de GTST socials worden de fans verrast met onder andere extra fragmenten, oude foto’s en quizzen.

Het 31e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 31 augustus elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4. Op 1 oktober viert de serie haar 30-jarig bestaan. Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland. Goede Tijden, Zomer Tijden is een productie van Blue Circle in samenwerking met EndemolShine Nederland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen