Dinsdag 16 januari 2018

RTL-datingsite Pepper online

Pepper, de datingsite van RTL, is live gegaan. De site is ontwikkeld binnen de RTL Ventures divisie van RTL Nederland. RTL meldt: “Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met de hulp van singles. Via het blog 5daters.nl reageerden honderden singles met hun ervaringen, ideeën en wensen met betrekking tot online daten. Deze input is meegenomen bij de ontwikkeling.”

Nicolas Eglau, directeur Ventures bij RTL Nederland: “De site is zo ontwikkeld dat de dialoog tussen de daters wordt gestimuleerd. En niet alleen tussen de daters, maar ook tussen de singles en de makers van de site. We hebben samen met de vijf daters en de input van honderden enthousiaste singles een site kunnen maken die aansluit bij hun wensen. Ik geloof er in dat het succes van de site mede wordt bepaald door te blijven luisteren naar de mensen waar we dit voor doen: de ruim 2,6 miljoen singles in Nederland.”

De komende week kunnen de singles de proef op de som nemen en voorlopig gratis een kijkje nemen op de datingsite waaraan zij zelf een bijdrage hebben geleverd. Op 24 maart aanstaande wordt de site officieel gelanceerd voor het Nederlandse publiek.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen