Dinsdag 16 januari 2018

RTL brengt soap over toiletjuffrouw op GTST.nl

Actrice Roosmarijn van Bohemen gaat aan de slag als toiletjuffrouw Edit. Twaalf weken lang zijn haar belevenissen elke vrijdagavond, direct na de tv-uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden, te volgen via GTST.nl en het video-on-demand platform RTLXL. Elke aflevering duurt circa twee minuten.

Als gescheiden moeder moet Edit van der Bos haar best doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Haar nieuwe baan als toiletjuffrouw bij ‘Dansatoria’ komt dan ook als geroepen. Edit is nog niet zo lang geleden in de steek gelaten door haar ex-man, maar is het geloof in de liefde gelukkig niet kwijtgeraakt.

Met een baan en een avondstudie heeft Edit weinig tijd om een leuke man te ontmoeten. Ze hoopt daar verandering in te brengen door haar nieuwe baan bij Dansatoria, waar veel mooie mannen voorbij komen. Hoe deze verhaallijn zich verder ontwikkelt, is vanaf vrijdag 10 februari online te volgen.

Edit is ook zeer actief op social media. Zo schrijft ze elke week een blog op Hyves over haar belevenissen en houdt ze haar fans via Twitter en Facebook op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Echt Weer Edit is na Gooische Frieten en De Zomer van Britt & Ymke het derde web-only programma van RTL Nederland.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen