Roel van Velzen maakt podcastserie over leven na scheiding
vrijdag 29 november 2019

Roel van Velzen maakt podcastserie over leven na scheiding

Roel van Velzen realiseert in samenwerking met LINDA. een podcastserie over hoe je je leven weer oppakt na een scheiding. Dat maakte hij donderdag via Instagram bekend. De serie heeft als titel Roels Sofa Sessies.

In april van dit jaar werd bekend dat de 41-jarige zanger en zijn toenmalige echtgenote, na elf jaar huwelijk en twintig jaar samenzijn, uit elkaar gingen. Samen hebben ze twee kinderen en Van Velzen zit naar eigen zeggen met veel vragen. Op deze vragen hoopt hij antwoord te krijgen, door bevriende collega’s en ‘lotgenoten’ te ontvangen en samen te bespreken hoe het leven verder moet na een scheiding.

Onder anderen Richard Kemper, Claudia de Breij, Alain Clark, Evi Hanssen en Domien Verschuuren gaan in gesprek met Van Velzen. Vanaf 2 december is de podcastserie te beluisteren via de bekende platforms.

Dit bericht bekijken op Instagram

Breaking 🙂 Samen met @linda heb ik een podcastserie gemaakt over hoe je leven weer oppakt na een scheiding. Op mijn gloednieuwe bank ontvang ik bevriende collega's en ‘lotgenoten’ Richard Kemper, Claudia de Breij, Alain Clark, Evi Hanssen en Domien Verschuuren. ———— We hebben open gesprekken over zware dagen, gênante momenten waar we inmiddels om kunnen lachen, en we maken muziek. Bovenal vraag ik ze naar bruikbare tips voor de vele vragen waar ik mee zit. ———— Want, hoe werkt dat als alleenstaande ouder in een co-ouderschap? Hoe bouw je een gezonde relatie op met je ex? En wanneer ben je weer klaar voor een nieuwe liefde? In deze podcast serie probeer ik orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd. Want één ding weet ik zeker: ik wil hier iets van leren. ———— Vanaf 2 december is de eerste aflevering (met Richard) te beluisteren via alle platfoms. X Roel #RoelsSofaSessies @evihanssen / @richardkemper / @claudiadebreij / @domien / @alainclark / #namedropping

Een bericht gedeeld door Roel van Velzen / VanVelzen (@vanvelzenmusic) op

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen