Dinsdag 16 januari 2018

Roderick Vonhögen start Katholiek247

Nu de omroep RKK door het kabinet volledig wordt opgeheven en de zendtijd en financiën wegvallen wil ‘podcastpriester’ Roderick Vonhögen een digitaal kanaal starten onder de titel Katholiek247.

Hij werkt daarbij samen met verschillende mensen op het gebied van nieuwe en traditionele media.

Vonhögen: “Het is belangrijk dat het katholieke geluid in de audiovisuele media overeind blijft. Anders blijven er hooguit een paar uurtjes zendtijd over hier en daar. Terwijl er zo veel meer nodig is, juist nu. De komende tijd gaan we hard aan het werk om het nieuwe multimediale kanaal vorm te geven en in te vullen.”

De startdatum staat nog niet vast. “De opzet van een nieuw kanaal vraagt tijd en energie. We zetten in op kwaliteit, professionaliteit en een solide fundament. Zodra dat gewaarborgd is gaan we van start. We zoeken mensen die willen meewerken aan het project. Betrokkenheid van gemotiveerde medewerkers is van groot belang voor het slagen van het nieuwe kanaal. De eenvoudigste manier om die betrokkenheid te laten zien is door naam en email in te vullen in het formuliertje op onze website.”

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen