RoddelPraat belooft berichtgeving over John de Mol te rectificeren
zaterdag 16 april 2022

RoddelPraat belooft berichtgeving over John de Mol te rectificeren

Het onlineprogramma RoddelPraat gaat in op de eis van John de Mol om berichtgeving over hem te rectificeren. Dat bevestigt RoddelPraat-maker Dennis Schouten zaterdag nadat RTL Boulevard berichten hierover naar buiten bracht.

“Ja, het klopt dat wij gaan rectificeren”, zegt Schouten. “Dat heeft te maken met drie dingen. Het eerste is dat wij nu al weten dat procederen tegen een miljardair heel lang gaat duren en veel geld gaat kosten. Het tweede is dat als het tot een kort geding komt, we misschien wel mensen in gevaar brengen. En ten derde hebben we nóg een hoger beroep lopen en we willen ook gewoon een programma maken”, aldus Schouten, verwijzend naar een rechtszaak waarin zij met zangeres Famke Louise verwikkeld zijn.

De Mol’s advocaat Peter Plasman eiste vrijdag een rectificatie van het juicekanaal, waarin was gezegd dat zij “bewijs” hebben dat de familie De Mol 5.000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Dat is volgens John de Mol niet waar.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen