Rick Romijn openhartig in De Broadcast
vrijdag 13 november 2020

Rick Romijn openhartig in De Broadcast

Sinds oktober is de nieuwe podcast De Broadcast te horen, met gasten als Catherine Keyl, Chiel van Praag en Rick Romijn. De Broadcast is te beluisteren op de bekende podcast streamingdiensten.

Podcasthosts Patrick (37) en Peter (39) interviewen elke aflevering een andere gast. Dat doen ze aan de hand van fragmenten, anekdotes en meningen. Het is een soort ‘portret podcast’ van de desbetreffende gast.

De derde en vierde aflevering staan inmiddels online met side-kick, dj en producer Rick Romijn, bekend van Evers Staat Op en Veronica Inside. Hierin vertelt Rick openhartig over zijn carrière en ‘kijk’ op radio. De podcast is opgedeeld in twee delen waarin Rick praat over zijn begintijd bij Veronica, de overstap naar Radio 3 en zijn tijd met Edwin Evers bij Radio 538.

Uiteraard vertelt Rick ook over het programma Veronica Inside, dat hij nu maakt voor Radio Veronica, samen met Niels van Baarlen en Wilfred Genee. Rick spreekt zeer uitgebreid over zijn aanvaringen, radiotalenten van nu, het stoppen van Evers Staat Op en veel meer.

Andere gasten voor de komende edities zijn onder meer Bert Kuizenga en Dennis Ruyer. Deze zullen de komende maanden online verschijnen. De Broadcast is onder meer te beluisteren op Spotify en Apple podcasts.

Bron: De Broadcast/BM

Bericht delen